UA Press-Releases
Официальные пресс-релизы украинских телекоммуникационных компаний

«Київстар» впроваджує нову послугу «Прямий міський номер»

Ярлыки:
Внаслідок зміни регуляторної ситуації на ринку телекомунікацій і прийняття ряду нормативно-правових актів, всім операторам телекомунікацій на законодавчому рівні було заборонено використовувати фіксовані номери для надання послуг мобільного зв’язку.

Компанія «Київстар» завжди беззаперечно виконує вимоги чинного законодавства, у зв’язку із чим вона змушена з 01.09.2007 року припинити надання послуги мобільного зв’язку «Прямий номер».

З метою недопущення виникнення в абонентів незручностей, пов’язаних із зазначеними змінами, Компанією почато надання нової послуги фіксованого зв’язку «Прямий міський номер», що розрахований на задоволення попиту й потреб абонентів компанії «Київстар» користуватися також і фіксованим номером.

Послуга фіксованого зв’язку «Прямий міський номер» автоматично активується для всіх абонентів компанії «Київстар», які користувалися послугою мобільного зв’язку «Прямий номер». При цьому вартість переадресації виклику з фіксованого номера послуги «Прямий міський номер» на мобільний номер для абонентів всіх тарифних планів, у тому числі й ТП «Необмежений» та «Бізнес-Необмежений», складе 1,20 грн. за хвилину переадресованого дзвінка (з урахуванням ПДВ, при цьому збором у Пенсійний фонд послуга не обкладається). Тарифікація переадресації виклику з фіксованого номера послуги «Прямий міський номер» на мобільний номер щосекундна.

Підкреслюємо, що зазначені зміни в обслуговуванні контрактних клієнтів, що використовують «прямі» номера, є слідством змін правового поля, у якому працюють українські оператори зв’язку. У тому випадку, якщо нові умови обслуговування не влаштовують абонента, він в будь-який момент може відмовитися від послуги фіксованого зв’язку «Прямий міський номер», оформивши відповідну заяву в будь-якому центрі обслуговування абонентів або відділі прямого продажу компанії «Київстар».

Мобильная версия

Android-приложение

Followers


Артём Сухорослов