UA Press-Releases
Официальные пресс-релизы украинских телекоммуникационных компаний

Комплект Бізнес-Інтернет ОГО Мобільний

Укртелеком пропонує всім бізнес-абонентам, які з 1 квітня 2011 року підключаться до нової лінійки тарифних планів «Бізнес-Інтернет», сучасні 3G модеми за спеціальними акційними цінами.

Наша компанія завжди прагне забезпечити своїм абонентам максимальний комфорт у користуванні послугами. Нова акційна пропозиція «Комплект Бізнес-Інтернет» дає змогу відразу за спеціальною ціною отримати необхідне обладнання для роботи в мобільній мережі Укртелекому. Пропозиція дійсна для нових та існуючих бізнес-абонентів, які перейдуть на тарифні плани «Бізнес-Інтернет».

При підключенні до тарифного плану «Бізнес-Інтернет Преміум» придбати 3G модем (Huawei E 1550, ZTE MF 100 або ZTE MF 110) можна лише за одну гривню! Абонентам, які оберуть «Бізнес-Інтернет 10», модем коштуватиме 99 гривень, а для абонентів тарифних планів «Бізнес-Інтернет 1» та «Бізнес-Інтернет 3» - 199 гривень.

Підключення на акційних умовах можна здійснити у фірмових Центрах обслуговування абонентів Укртелекому або звернувшись до свого корпоративного менеджера.

Акція триває до 30.06.2011.

Мобильная версия

Android-приложение

Followers


Артём Сухорослов