UA Press-Releases
Официальные пресс-релизы украинских телекоммуникационных компаний

Укртелеком: Телефон у кожен дім

Ярлыки:
Віце-прем’єр-міністр України Андрій Клюєв презентував Програму Кабінету Міністрів «Телефон в кожен дім».

Програма спрямована на розв’язання питань гарантування державою універсального обслуговування, тобто забезпечення універсального доступу споживачів до телекомунікаційних мереж загального користування та надання загальнодоступних телекомунікаційних послуг нормованої якості за регульованими державою тарифами. Механізм реалізації програми передбачає для вирішення поставлених завдань впровадження сучасних технологій радіодоступу, зокрема CDMA. Це стає можливим завдяки консолідації зусиль ВАТ «Укртелеком» та провідних CDMA-операторів. Програма розрахована до 2010 року.

А вже сьогодні зроблено перші кроки з реалізації цієї програми – встановлено більше сотні телефонів пільговим категорія громадян у Київській, Полтавській, Житомирській та інших областей.

Пілотний проект по наданню послуги CDMA у кількох областях Укртелеком запустив у цьому році. І зараз послугами CDMA вже користуються понад 700 абонентів компанії, які мешкають у Київській (Васильківському, Вишгородському, Броварському, Бориспільському, Білоцерківському районах), Херсонській (Цюрюпинському, Скадовському районах), Полтавській (Кременчуцькому районі), Житомирській (Бердичівському район), Чернігівської (Чернігівському, Козелецькому районах) областей.

Мобильная версия

Android-приложение

Followers


Артём Сухорослов