UA Press-Releases
Официальные пресс-релизы украинских телекоммуникационных компаний

«Київстар» дарує безкоштовну музику!

Ярлыки: ,
Тільки з 18 листопада 2008 р. по 15 січня 2009 р. включно замовляте мелодії «Ді-Джингл» і завантажуйте хітові треки на музичному порталі DJUICE безкоштовно.

Виразіть себе за допомогою послуги «Ді-Джингл» від «Київстар» — встановлюйте безкоштовні улюблені мелодії замість нудних гудків!

Замовити безкоштовні мелодії «Ді-Джингл» Ви можете, зателефонувавши за номером 465, в розділі «Безкоштовно» меню «Галерея», або на порталі wap.starport.com.ua з мобільного телефону, в якому налаштована функція WAP, або з комп’ютера через Інтернет на сторінці «Ді-Джингл».

Термін дії композиції, завантаженої з безкоштовного каталогу, становить 62 дні. Після закінчення цього терміну Ви можете продовжити її ще на 62 дні всього за 7 грн. Абонентна плата за користування послугою «Ді-Джингл» для контрактних абонентів — 3 грн./місяць, для абонентів передплаченого сервісу — 0,10 грн./день.

Заходьте на музичний портал DJUICE http://music.djuice.com.ua/wap з телефону або на http://music.djuice.com.ua через інтернет та завантажуйте на свій телефон високоякісні повні треки улюблених виконавців з розділу «Безкоштовно»! WAP-трафік не оплачується!

На цьому сюрпризи не закінчуються! Каталоги безкоштовної музики на «Ді-Джингл» та музичному порталі оновлюються щотижня!

Мобильная версия

Android-приложение

Followers


Артём Сухорослов