UA Press-Releases
Официальные пресс-релизы украинских телекоммуникационных компаний

Офіційне повідомлення Укртелеком

Ярлыки:
22 лютого 2010 року відбувся брифінг Голови Правління ВАТ «Укртелеком» щодо ніби-то зміни керівництва компанії.

У зв’язку з поширенням у ЗМІ інформації щодо начебто звільнення Голови Правління Наглядовою радою ВАТ «Укртелеком» на своєму позачерговому засіданні, що відбулося 10 лютого 2010 року, Головою Правління компанії Георгієм Дзеконом на брифінгу оприлюднено офіційну заяву щодо неправдивості зазначеної інформації. Георгій Дзекон зазначив, що жодних юридичних та правових підстав для його звільнення з посади Голови Правління не існує. На підтвердження цього керівник Апарату Наглядової Ради ВАТ «Укртелеком» заявив про нелегітимність протоколу засідання Наглядової Ради від 10 лютого 2010 року. Свідченням чого є і відкликання своїх підписів під протоколом членів Наглядової Ради Сергія Бухаленкова, Миколи Бурмаки та Ігоря Рубана.

Крім того, згідно з офіційною заявою Міністерства транспорту та зв’язку України, міністерство, яке є органом, уповноваженим управляти корпоративними правами держави стосовно ВАТ «Укртелеком», не приймало жодного рішення щодо кадрових змін в керівництві компанії.

Нагадаємо, що Георгія Дзекона призначено на посаду Голови Правління ВАТ «Укртелеком» рішенням Загальних зборів акціонерів 7 серпня 2008 року як вищим органом управління товариства.

Для з’ясування факту появи фальсифікованого протоколу з рішенням Наглядової Ради Товариства від 10 лютого цього року Георгій Дзекон має намір звернутись до прокуратури.

Також Голова Правління спростував інформацію щодо критичного фінансового стану компанії.

Мобильная версия

Android-приложение

Followers


Артём Сухорослов