UA Press-Releases
Официальные пресс-релизы украинских телекоммуникационных компаний

НКРЗ взяла за основу проект Змін до Ліцензійних умов

Ярлыки:
25 лютого на черговому засіданні НКРЗ взяла за основу проект Змін до Ліцензійних умов здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з надання послуг фіксованого телефонного зв'язку з правом технічного обслуговування і надання в користування каналів електрозв'язку: місцевого, міжміського, міжнародного, затверджених рішенням НКРЗ від 10.12.2009 р. № 1789 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 13.01.2010 р. за № 19/17314.

До Ліцензійних умов вноситься розділ 8 «Спеціальні вимоги до суб’єкта господарювання, який здійснює діяльність з надання в користування каналів електрозв’язку».

Зокрема, відповідно до проекту змін до Ліцензійних умов:

- ліцензіат, що отримав ліцензію на надання послуг фіксованого місцевого телефонного зв'язку може надавати в користування місцеві канали електрозв’язку згідно з отриманою ліцензією з використанням каналів електрозв’язку в межах окремих населених пунктів або районів у межах регіону, зазначеного в ліцензії;

- ліцензіат, що отримав ліцензію на надання послуг фіксованого міжміського телефонного зв'язку може надавати в користування місцеві, міжміські канали електрозв’язку згідно з отриманою ліцензією з використанням каналів електрозв’язку в межах окремих населених пунктів, районів або регіонів, зазначених в ліцензії (областей, Автономної Республіки Крим, міст Києва та Севастополя);

- ліцензіат, що отримав ліцензію на надання послуг фіксованого міжнародного телефонного зв'язку може надавати в користування місцеві, міжміські, міжнародні канали електрозв’язку згідно з отриманою ліцензією з використанням каналів електрозв’язку в межах окремих населених пунктів, районів або регіонів, зазначених в ліцензії та транскордонні канали.

При наданні в користування міжнародного каналу електрозв'язку для транзиту трафіку через територію України ліцензіат зобов'язаний забезпечити цілісність каналу, що виключає можливість маршрутизації трафіку у точках взаємоз’єднання до телекомунікаційної мережі загального користування або телекомунікаційної мережі інших операторів на території України.

Мобильная версия

Android-приложение

Followers


Артём Сухорослов