UA Press-Releases
Официальные пресс-релизы украинских телекоммуникационных компаний

Відбулося засідання Робочої групи з питань доступу до ринків

Ярлыки:
19 березня 2010 року під головуванням члена НКРЗ Володимира Звєрєва відбулося засідання Робочої групи з питань доступу до телекомунікаційних ринків за участю фахівців НКРЗ.

Учасниками засідання було розглянуто питання можливості переходу від процедури ліцензування до процедури реєстрації суб’єктів ринку, класифіковано та систематизовано телекомунікаційні послуги, а також тенденції переходу від ліцензування видів діяльності до ліцензування телекомунікаційних послуг та зміни, які потребує національне законодавство в частині спрощення доступу до телекомунікаційних ринків.

У ході засідання Робочої групи підготовлено проект Переліку телекомунікаційних послуг, визначено їх відповідність до видів діяльності згідно чинного законодавства, який буде розглянуто на черговому засіданні НКРЗ.

За результатами засідання було вирішено підготувати матеріали до Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання регулювання у сфері телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом» (18-21.05.10, м. Київ) та запланувати засідання круглого столу для широкого громадського обговорення.

Мобильная версия

Android-приложение

Followers


Артём Сухорослов