UA Press-Releases
Официальные пресс-релизы украинских телекоммуникационных компаний

НКРЗ: Голова НКРЗ Володимир Олійник визначив пріоритетні завдання в роботі регуляторного органу

Ярлыки:
«Розвиток ринків телекомунікаційних послуг та поштового зв’язку, підтримка впровадження новітніх технологій та сервісів в галузі зв’язку, забезпечення користувачів якісними телекомунікаційними послугами – це основні пріоритети діяльності Комісії у 2010 році» – підкреслив Голова Комісії Володимир Олійник у ході презентації Річного звіту НКРЗ за 2009 рік.

«З точки зору аналізу ринка телекомунікацій основне завдання – закріплення на законодавчому рівні повноважень НКРЗ щодо аналізу ринків телекомунікацій, визначення домінуючих операторів або операторів з суттєвою ринковою перевагою і відповідне введення регуляторних обмежень. Окрім того, планується подальше спрощення процедури доступу до ринків телекомунікаційних послуг та вдосконалення реєстраційної основи здійснення діяльності у сфері телекомунікацій. Забезпечення конверсії радіочастотного спектру для сприяння швидкому впровадженню передових технологій радіозв’язку в Україні, а також впровадження технологій мобільного зв’язку третього покоління» – наголосив Голова.

Ще одним важливим завданням Голова НКРЗ назвав впровадження системи контролю якості телекомунікаційних послуг. «Наша мета – спільно з іншими державними органами, операторами зв’язку забезпечити населення сучасними послугами з необхідною якістю та доступними цінами», – сказав Володимир Олійник.

Мобильная версия

Android-приложение

Followers


Артём Сухорослов