UA Press-Releases
Официальные пресс-релизы украинских телекоммуникационных компаний

Швидкість ОГО злітає!

Ярлыки: ,
З 5 липня 2010 року вводяться нові тарифи на послугу «ОГО!» для абонентів всіх обласних центрів, Сімферополя та Севастополя. Відтепер користувачі послуги «ОГО!» отримують ще більшу швидкість роботи в Інтернеті, не підвищуючи витрат, а також можливість обмінюватись даними всередині мережі Укртелекому на максимальній швидкості без обмежень!

Компанія Укртелеком, піклуючись про своїх абонентів, з 5 по 21 липня забезпечить автоматичну зміну тарифних планів всім абонентам «ОГО!», завдяки чому існуючі абоненти отримують ще більшу швидкість, не підвищуючи своїх витрат і не докладаючи жодних зусиль. Змінити тарифний план самостійно абоненти зможуть після 21 липня на сайті my.ukrtelecom.ua.

Крім того, відтепер у абонентів «ОГО!» з’явиться можливість отримати переваги від користування «Мережею «ОГО!».

«Мережа «ОГО!» - це всі абоненти «ОГО!», об’єднані між собою в єдину мережу, для яких відкривається можливість обміну інформацією між собою (Р2Р) та завантаження будь-якої інформації, розміщеної у дата-центрі Укртелекому на максимальній швидкості (до 24 Мбіт/сек) незалежно від обраного тарифного плану абонента «ОГО!».

Мобильная версия

Android-приложение

Followers


Артём Сухорослов