UA Press-Releases
Официальные пресс-релизы украинских телекоммуникационных компаний

Оптимальний набір послуг мобільного зв’язку 3G в смартфоні Acer

Акційна пропозиція «Оптимальний набір послуг мобільного зв’язку 3G в смартфоні Acer» пропонує ідеальне рішення для тих, хто шукає не тільки стильний, а ще й корисний подарунок до Новорічних свят.

Всі споживачі, які придбають сучасний функціональний смартфон Acer в магазинах Eldorado, MOYO, Comfy, BRAIN Computers отримують в комплекті стартовий пакет з послугами мобільного зв’язку U’try та бонусний 1 Гігабайт мобільного Інтернету, щоб мати можливість відчути всі переваги 3G мережі Укртелекому у своєму розумному телефоні. Тільки мобільний зв'язок від Укртелекому дозволяє повноцінно розкрити переваги сучасних смартфонів.

Обирайте найкраще: розумна мережа для розумного телефону – це Укртелеком.

Акційна пропозиція діє до 31 грудня 2010 року.

Умови акції докладніше

Спеціальні умови проведення спільної акції компанії Укртелеком

з дистриб’ютором смартфонів Acer (ТОВ «НРП»)

1. Термін проведення спільної акції: з 01.12.2010 до 31.12.2010(включно).

2. Учасники акції: споживачі, які в період проведення даної акції придбали смартфони Acer у місцях проведення акції.

3. Учасникам акції надається можливість отримати в комплекті із смартфоном Acer стартовий пакет U’try з нарахованим Інтернет-трафіком у розмірі 1 Гігабайт.

4. Термін використання Інтернет-трафіку – 30 календарних днів з дати активації стартового пакета U’try, але у разі замовлення абонентом послуги «Безлімітний день» невикористаний залишок нарахованого Інтернет-трафіку анулюється.

5. Інтернет-трафік використовується тільки в мережі Укртелекому, але не може бути використаний, коли споживач перебуває в мережі національного або міжнародного роумінг-партнера.

Мобильная версия

Android-приложение

Followers


Артём Сухорослов