UA Press-Releases
Официальные пресс-релизы украинских телекоммуникационных компаний

Нові пакети «Екстра-Інтернет» ОГО Мобільний

Шлях до економічного мобільного Інтернету стає простішим та зручнішим, завдяки новим додатковим пакетам послуг «Екстра» від Укртелекому!

Пакети «Екстра-Інтернет» - найкращий варіант для активних користувачів мобільного Інтернету заощадити на улюбленій послузі та отримати набагато більше трафіку для «подорожей» у мережі.

Відтепер 5 Гігабайт мобільного Інтернету в мережі Укртелекому можна замовити усього за 70 гривень в пакеті «Екстра-Інтернет 5», або за 120 гривень на місяць — 5 Гігабайтів універсального трафіку в мережі Укртелекому та у національному роумінгу при замовленні пакета «Екстра-Інтернет Універсальний 5». Користуйся мобільним Інтернетом з легкістю!

Пакети «Екстра-Інтернет» доступні для замовлення усім контрактним абонентам, крім користувачів тарифних планів «Всі по 20!», «ОГО!Мобільний 256» та «ОГО!Мобільний необмежений».

Пакети замовляються на умовах щомісячної передплати на один абонентський номер та не можуть бути розподілені на групу номерів на одному особовому рахунку. Для перевірки залишку пакету необхідно набрати на мобільному телефоні *121# та натиснути кнопку виклику.

Замовити додаткові Інтернет-пакети можна просто зателефонувавши до Контакт — Центру за номером 0 800 50 11 88, або звернувшись до одного з Центрів обслуговування абонентів.

Вартість пакетів наведена у гривнях з ПДВ. Додатково утримується збiр до Пенсiйного фонду в розмiрi 7,5% вiд вартостi послуги без урахування ПДВ.

Мобильная версия

Android-приложение

Followers


Артём Сухорослов