UA Press-Releases
Официальные пресс-релизы украинских телекоммуникационных компаний

Intellecom робить 4G WiMAX доступнішим та впроваджує оренду усіх модемів для усіх типів підключення

Ярлыки:
Ми запроваджуємо просту та доступну усім систему користування модемами. Відтепер, якщо Ви хочете спробувати технологію WiMAX, але не впевнені у тому, як довго Ви будете користуватись безпровідним Інтернетом від Intellecom, Ви зможете взяти модем будь-якого типу на умовах оренди.

Вартість оренди більше ніж доступна: 15 гривень на місяць для портативного USBмодему. Оренда стаціонарного модему із WiFiмодулем складе лише 25 гривень на місяць, а вартість оренди зовнішнього модему, який забезпечує найкращий прийом сигналу, становить 65 гривень на місяць.

Володимир Візерський, генеральний директор Intellecom: «Одна із цінностей нашої компанії – «орієнтованість на клієнта», його потреби. Впроваджуючи нову систему підключення до WiMAX ми не лише йдемо на зустріч побажанням наших клієнтів – ми робимо новітню технологію доступною практично кожному, хто хоче користуватись швидкісним безпровідним Інтернетом. Вартість користування модемом на місяць практично дорівнює ціні, яку Ви заплатите за чашку каВи у кав’ярні. На додачу, у Вас є 1 безкоштовний день для того щоб протестувати швидкість WiMAX та переконатись у своєму виборі».

Також, з 1 лютого ми вводимо нову тарифну лінійку на користування послугою доступу до Інтернету, оптимізовану під Ваші потреби: це нові профілі користування на швидкості завантаження до 512Кбіт/сек, до 1 Мбіт/сек, до 3 Мбіт/сек або більше 3 Мбіт/сек. Вартість нових тарифних планів Ви зможете дізнатись на нашому сайті або зателефонувавши до нашого контакт-центру 0 800 6060 80.

Як і раніше, ми не обмежуємо Вас в обсязі трафіку – він залишається безлімітним.

Мобильная версия

Android-приложение

Followers


Артём Сухорослов