UA Press-Releases
Официальные пресс-релизы украинских телекоммуникационных компаний

3G модеми від 99 гривень при підключенні до нових тарифних планів!

Популярна акція «Комплект ОГО!Мобільний» діє до кінця літа! Укртелеком створює надзвичайно вигідні умови для користування швидкісним мобільним Інтернетом, пропонуючи 3G модеми за спеціальною ціною.

Презентувавши нову лінійку тарифів на мобільний Інтернет, наша компанія надає можливість тисячам абонентів скористатися простими та вигідними умовами акції «Комплект ОГО!Мобільний», та насолоджуватися високошвидкісним мобільним Інтернетом від Укртелекому. Акційна пропозиція «Комплект ОГО!Мобільний» з найшвидшим доступом до мобільного Інтернету в комплекті з 3G модемом вартістю 99 або 199 гривень діятиме до кінця літа.

Акційна пропозиція «Комплект ОГО!Мобільний» від Укртелекому - це можливість для абонентів мобільного зв’язку вигідно придбати 3G модем та отримати доступ до високошвидкісного Інтернету в мережі мобільного зв’язку третього покоління за доступною ціною.

При підключенні до послуг мобільного зв’язку за тарифними планами «ОГО!Мобільний Легкий», «ОГО!Мобільний Стандарт» та «ОГО!Мобільний Необмежений+» , придбати 3G модем (Huawei E1550, ZTE MF100, ZTE MF110) можна всього за 99 або 199 гривень.

Придбати модеми та підключитися до послуг мобільного зв’язку можна у фірмових Центрах обслуговування абонентів Укртелекому.

Акція триває до 31.08.2011.

Мобильная версия

Android-приложение

Followers


Артём Сухорослов