UA Press-Releases
Официальные пресс-релизы украинских телекоммуникационных компаний

Відбулося обговорення проекту Розрахункових такс за послуги доступу до телекомунікаційних мереж при наданні послуг телефонного зв’язку

Ярлыки:
Відбулося обговорення проекту Розрахункових такс за послуги доступу до телекомунікаційних мереж при наданні послуг телефонного зв’язку.

2 жовтня 2009 року під головуванням члена НКРЗ Артюшенко Л.В., за участі представників НКРЗ, учасників ринку телекомунікацій відбулося розширене засідання Робочої групи з удосконалення Порядку взаєморозрахунків між операторами телекомунікацій за послуги доступу до телекомунікаційних мереж при наданні послуг телефонного зв’язку.

Учасники засідання обговорили проект Розрахункових такс за послуги доступу до телекомунікаційних мереж при наданні послуг телефонного зв’язку (далі – проект Розрахункових такс), розміщений на веб-сайті НКРЗ для громадського обговорення, який взято за основу рішенням НКРЗ № 1541 від 04.06.09.

Особливістю проекта Розрахункових такс є те, що у ньому запропоновані тільки ставки доступу до мереж операторів, що займають монопольне становище на відповідних ринках – місцевому, міжміському, мобільному. При цьому передбачаються єдині ставки завершення з’єднань на мобільних мережах незалежно від походження трафіку (з фіксованих або мобільних мереж).

За результатами обговорення вирішено до 7 жовтня ц.р. надіслати НКРЗ пропозиції до проекту Розрахункових такс за послуги доступу до телекомунікаційних мереж при наданні послуг телефонного зв’язку.

Мобильная версия

Android-приложение

Followers


Артём Сухорослов