UA Press-Releases
Официальные пресс-релизы украинских телекоммуникационных компаний

НКРЗ схвалено проект Ліцензійних умов здійснення діяльності у сфері телекомунікацій

Ярлыки:
18 лютого на черговому засіданні НКРЗ схвалено проект Ліцензійних умов здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з надання послуг фіксованого телефонного зв'язку з використанням безпроводового доступу до телекомунікаційної мережі з правом технічного обслуговування і надання в користування каналів електрозв'язку: місцевого, міжміського, міжнародного.

Проект Ліцензійних умов містить перелік організаційних, кваліфікаційних, технологічних та інших спеціальних вимог, обов'язкових для виконання при здійсненні діяльності у сфері телекомунікацій.

Відповідно до проекту Ліцензійних умов, суб'єкти господарювання можуть отримати ліцензії на такі види діяльності:

- надання послуг фіксованого телефонного зв'язку з використанням безпроводового доступу до телекомунікаційної мережі з правом технічного обслуговування і надання в користування каналів електрозв'язку: місцевого (ліцензія видається на заявлений регіон (регіони));

- надання послуг фіксованого телефонного зв'язку з використанням безпроводового доступу до телекомунікаційної мережі з правом технічного обслуговування і надання в користування каналів електрозв'язку: міжміського (ліцензія видається на заявлені регіони, але не менш ніж на два регіони);

- надання послуг фіксованого телефонного зв'язку з використанням безпроводового доступу до телекомунікаційної мережі з правом технічного обслуговування і надання в користування каналів електрозв'язку: міжнародного (ліцензія видається на всю територію України).

В особливих умовах ліцензії зазначається радіотехнологія (радіотехнології), визначені відповідно до чинного законодавства.

Відповідно до рішення НКРЗ, вищезазначений документ буде направлено на погодження до заінтересованих центральних органів виконавчої влади.

Додаткова інформація

Документ розроблено відповідно до Законів України "Про телекомунікації", "Про радіочастотний ресурс України" та інших нормативно-правових актів, що регулюють здійснення діяльності у сфері телекомунікацій.

Мобильная версия

Android-приложение

Followers


Артём Сухорослов