UA Press-Releases
Официальные пресс-релизы украинских телекоммуникационных компаний

The PBN Company розпочинає співпрацю з мобільним оператором life:)

Ярлыки:
18 лютого 2010 року, Київ, Україна. – Міжнародна консалтингова компанія The PBN Company виграла тендер на надання PR послуг компанії life:), динамічному українському оператору мобільного зв’язку. Згідно з договором, The PBN Company надаватиме комплексну підтримку PR діяльності компанії life:) за такими ключовими напрямками як зв’язки зі ЗМІ, продуктовий та корпоративний PR.

Також The PBN Company разом із PR командою life:) розроблятиме та втілюватиме програми у галузі соціальної відповідальності та надаватиме PR підтримку таким програмам life:) як «Допомогти так легко» (боротьба з дитячою безпритульністю) та програмі розвитку студентів «Стрибок в життя». Крім того, компанія здійснюватиме PR супровід нових продуктів та сервісів, які оператор буде представляти на ринку у 2010 році.

The PBN Company працюватиме як зовнішня прес-служба life:) та займатиметься організацією і проведенням прес-заходів. За координацію журналістських запитів та звернень відповідатимуть Євгеній Качалін (jevgeniy.kachalin@pbn.kiev.ua) та Ірина Комісарук (irina.komisaruk@pbn.kiev.ua).

«Ми – відкрита та динамічна компанія, що працює на надзвичайно конкурентному ринку. За п’ять років роботи в Україні ми зміцнили свої позиції як інноваційний оператор, що турбується про інтереси своїх абонентів і суспільства в цілому. Я впевнена, що співпраця з The PBN Company принесе нам нові цікаві ідеї та рішення, які зміцнять та підсилять наші позиції на телекомунікаційному ринку», – сказала Оксана Рудюк, керівник PR департаменту оператора мобільного зв’язку life:).

«Ми раді, що наш багатий професійний досвід справив враження на компанію у виборі довгострокового партнера. Переконані, що разом ми зможемо успішно відповідати на виклики часу та галузі, що постійно розвивається та змінюється», – зазначила Оксана Монастирська, заступник керуючого директора The PBN Company в Україні.

Мобильная версия

Android-приложение

Followers


Артём Сухорослов