UA Press-Releases
Официальные пресс-релизы украинских телекоммуникационных компаний

5 березня 2010 року набули чинності Розрахункові такси за послуги доступу до телекомунікаційних мереж

Ярлыки:
5 березня 2010 року набрало чинності рішення НКРЗ від 04.02.2010 № 52 «Про затвердження Розрахункових такс за послуги доступу до телекомунікаційних мереж операторів, що займають монопольне (домінуюче) становище на ринку телекомунікацій», яке опубліковано 5 березня 2010 року в бюлетені «Офіційний вісник України» № 13.

Документ передбачає розрахункові такси за доступ до мереж операторів, що займають монопольне становище на відповідних ринках завершення з’єднань у фіксованих та мобільних мережах при наданні послуг місцевого, міжміського, мобільного зв’язку.

Розрахункові такси за послуги місцевого завершення з’єднань на телекомунікаційних мережах операторів фіксованого місцевого телефонного зв’язку, що займають монопольне (домінуюче) становище на ринку завершення з’єднань на мережах фіксованого телефонного зв’язку, встановлені граничними і можуть бути зменшені за взаємною домовленістю операторів телекомунікацій не більше ніж на 20 відсотків.

Розрахункові такси за послуги доступу при наданні послуг фіксованого міжміського телефонного зв’язку встановлені єдиними для зонових та міжміських з’єднань. Розрахункові такси для завершення з’єднань на мережах рухомого (мобільного) зв’язку визначені єдиними незалежно від походження трафіку (з фіксованих або мобільних).

Мобильная версия

Android-приложение

Followers


Артём Сухорослов