UA Press-Releases
Официальные пресс-релизы украинских телекоммуникационных компаний

НКРЗ затвердила Положення про призначення сигналів розпізнавання, надання ліцензії суднової станції

Ярлыки:
18 березня на черговому засіданні НКРЗ затверджено Положення про призначення сигналів розпізнавання, надання ліцензії суднової станції.

Метою прийняття нового регуляторного акту є вдосконалення механізмів взаємодії державних органів та судновласників у сфері користування радіочастотним ресурсом.

Документ визначає:

- порядок опрацювання заявочних документів про призначення сигналів розпізнавання, надання ліцензії суднової станції;

- правила експлуатації суднового радіообладнання морських та річкових суден на підставі ліцензії суднової станції.

Виконавцем робіт, пов’язаних з оформленням ліцензії та дозволу, є Державне підприємство „Український державний центр радіочастот” та його філії. Вартість робіт визначається відповідно до „Граничних тарифів на роботи (послуги) ДП „Український державний центр радіочастот”.

Прийняття Положення сприятиме вдосконаленню, спрощенню та прозорості процедури розгляду заявочних документів, підготовки та надання дозвільних документів на експлуатацію РЕЗ морської рухомої радіослужби, а також сприятиме підвищенню ефективності користування радіочастотним ресурсом України.

Рішення НКРЗ в установленому законодавством порядку буде подано на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України та набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Мобильная версия

Android-приложение

Followers


Артём Сухорослов