UA Press-Releases
Официальные пресс-релизы украинских телекоммуникационных компаний

ЗМІНА НАРАХУВАНЬ ЗА МІСЦЕВІ РОЗМОВИ НА АНАЛОГОВИХ АТС З 01.03.2011

Ярлыки:
З 1 березня 2011 року на аналогових АТС місцевої телефонної мережі ВАТ «Укртелеком» припиняється експлуатація застарілого обладнання почасового обліку місцевих телефонних розмов.

Відповідно до чинного законодавства України абоненти, підключені до АТС, де не застосовується обладнання почасового обліку телефонних розмов, оплачують послуги місцевого телефонного зв’язку згідно з абонентною системою оплати послуг місцевого телефонного зв’язку без почасового обліку телефонних розмов.

У зв’язку з цим, починаючи з 1 березня 2011 року, абонентну плату з погодинною оплатою місцевих телефонних розмов, яка сплачувалась абонентами, підключеними до аналогових АТС, буде змінено на абонентну плату без погодинної оплати місцевих розмов.

Розмір абонентної плати без погодинної оплати місцевих розмов встановлено чинними Граничними тарифами на загальнодоступні телекомунікаційні послуги, які затверджені рішенням Національної комісії з питань регулювання зв’язку від 28.04.2009 № 1491.

Отже, враховуючи зазначене вище з 1 березня 2011 року абоненти, підключені до аналогових АТС, сплачуватимуть тільки фіксовану щомісячну абонентну плату незалежно від тривалості місцевих телефонних розмов.

Крім того, повідомляємо, що пільги з абонентної плати, передбачені законодавством, буде збережено.

Більш детальну інформацію про перелік АТС, де припиняється експлуатація застарілого обладнання почасового обліку місцевих телефонних розмов, та діапазон номерів телефонів, підключених до цих АТС, можна дізнатися на сайтах філій.

Мобильная версия

Android-приложение

Followers


Артём Сухорослов